Verkeersregelaars gezocht

Uitgelicht

Voor de veiligheid van de deelnemers hebben we destijds in 2012 ervoor moeten kiezen de 5 en 10 kilometerroutes gedeeltelijk te laten overlappen. Normaal gesproken zorgen we ervoor dat de wandelaars van beide routes niet op dezelfde avond, door hetzelfde stuk van Lelystad lopen. Door een tekort aan verkeersregelaars is dat vorig jaar helaas niet gelukt.

Een aantal wandelaars heeft dit als storend ervaren, en dat snappen we. We willen dan ook voorkomen dat we in 2014 weer deze keuze moeten maken.

Daarom onze oproep aan u
Wilt u vrijwillig als verkeersregelaar optreden tijdens hét wandelevenement van Lelystad? Bent u 18 jaar of ouder en bereid om een korte cursus te volgen, 1 avond, waarin wordt uitgelegd wat er van u verwacht wordt als verkeersregelaar?
Neemt u dan snel contact met ons op. U maakt er heel veel wandelaars blij mee.

Datum avondvierdaagse 2015

De avondvierdaagse 2014 is nog maar net achter de rug, en we zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor 2015.

Gezien alle drukke agenda’s van de wandelaars en van de scholen en instellingen en om de avondvierdaagse in 2015 net zo’n succes te laten worden als de voorgaande edities hebben we daarom alvast een datum geprikt.

De avondvierdaagse in Lelystad zal gehouden worden van dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015. Mocht deze datum nog wijzigen, dan laten wij het via de site en de nieuwsbrief weten.

 

Mooi weer op de slotdag

In een stralend zonnetje zijn alle lopers vertrokken voor de laatste loopdag van deze 44e avondvierdaagse.

De 5-kilometerlopers ontmoeten de 10-kilometerlopers bij de rustplek op het Atolplaza. Vanaf daar zal onder muzikale begeleiding het laatste stuk richting het Agorahof worden afgelegd.

Alle wandelaars, begeleiders en rolstoelers gefeliciteerd met de mooie prestatie en hopelijk tot volgend jaar bij de 45e editie.

20140523-192225-69745779.jpg

Verwachting donderdag 22 mei

De organisatie van de avondvierdaagse in Lelystad heeft in overleg met de gemeente Lelystad en meteorologische instellingen vooralsnog besloten om vandaag gewoon van start te gaan. De voorspellingen voor vanavond geven aan dat het onweersfront langs Lelystad zal trekken.

Hou onze website in de gaten voor actueel nieuws. Wijzigingen in de route of ander actueel nieuws zullen via de site kenbaar worden gemaakt. Verder kunt u zich via de site aanmelden voor onze nieuwsbrief, die ook gebruikt zal worden om u op de hoogte te houden.

Routes ontvangen via de mail?

Wilt u de dagelijkse route ontvangen via de email? Schrijf dan snel in op onze nieuwsbrief. De avond voor de loopdag ontvangt u de beschrijving met plattegrond in uw mailbox.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan door middel van deze link.

Routes 2014

De routes voor de avondvierdaagse 2014 zijn bekend. Via deze link kan je de routebeschrijvingen bekijken.

De beschrijvingen zijn op hoofdlijnen. Meer gedetailleerde beschrijvingen met plattegrondjes zijn te vinden in het routeboekje. Dit routeboekje is tijdens de avondvierdaagse gratis verkrijgbaar.

Wijziging startnummers

Tot 2013 hadden scholen en instellingen altijd een vast startnummer. Om wat meer afwisseling te krijgen hebben we hier verandering in aangebracht. Wellicht was het u bij de inschrijving al opgevallen dat dit nummer niet meer bij de naam van de school/instelling staat. Het startnummer is vanaf dit jaar gekoppeld aan de inschrijving. De eerste inschrijving krijgt nummer 1 en zo verder.

Dit nummer wordt niet in de bevestigingsmail weergegeven, maar deze krijgt u van ons apart toegestuurd.

Heeft u vragen over de inschrijving? Mail gerust naar inschrijving@a4dlelystad.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de Lelystadse avondvierdaagse? Eventuele wijzigingen en aanpassingen vooraf ontvangen? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief op deze pagina en wij sturen je de nieuwsbrief toe.

 

Datum en aangepast thema avondvierdaagse 2014

In eerdere berichten hebben wij de data en het thema voor de avondvierdaagse van 2014 bekend gemaakt. Naar aanleiding van dit bericht is er door een aantal wandelaars en scholen aangegeven dat zij niet gelukkig waren met de keuze van het thema voor 2014.

Omdat de avondvierdaagse een feest voor iedereen moet zijn en blijven, heeft het bestuur van de avondvierdaagse besloten om het thema voor 2014 aan te passen. Met de Olympische Spelen in Sotchi nog in het geheugen, het komende WK-voetbal in Brazilië en de Tour de France in het verschiet hebben wij gekozen voor het thema SPORTEN.

De data voor de avondvierdaagse 2014 in Lelystad zijn ongewijzigd. Vanaf dinsdag 20 mei tot en met de feestelijke intocht op vrijdag 23 mei zullen de straten en fietspaden van Lelystad weer worden overspoeld met lopers. Zowel de start als alle aankomsten zijn gepland vanaf het Agorahof.

Achter de schermen wordt hard gewerk om dit evenement in goede banen te leiden. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger mee te helpen, neem dan contact met ons op. Dit kan via de site of via info@a4dlelystad.nl.

Routes 2013

In verband met de grote drukte gedurende de avondvierdaagse van vorig jaar, is dit jaar gekozen om de routes van de 5 en 10 kilometer uit elkaar te trekken. Uiteraard is de feestelijke intocht op vrijdag wel voor iedereen gelijk.

De routes zijn hier te vinden.

Inschrijven (individuele) lopers

Het inschrijfformulier voor individuele lopers is hier beschikbaar op de site. Wandelaars kunnen het inschrijfformulier downloaden, uitprinten en ingevuld meenemen naar het inschrijfbureau.

Het inschrijfbureau is gevestigd op Agorahof 1-3 (tegenover de Steak van de Keizer). De openingstijden van het inschrijfbureau zijn:

  • Donderdag 15 mei tussen 16.00 uur en 19.00 uur
  • Zaterdag 17 mei tussen 10.00 uur en 14.00 uur
  • Dinsdag 21 mei, vanaf 16.30 uur