Verkeersregelaars en vrijwilligers gezocht.

Uitgelicht

Voor de veiligheid van de deelnemers hebben we destijds in 2012 ervoor moeten kiezen de 5 en 10 kilometerroutes gedeeltelijk te laten overlappen. Normaal gesproken zorgen we ervoor dat de wandelaars van beide routes niet op dezelfde avond, door hetzelfde stuk van Lelystad lopen. Door een tekort aan verkeersregelaars is dit in 2012 helaas niet gelukt.

Een aantal wandelaars heeft dit als storend ervaren, en dat snappen we. We willen dan ook voorkomen dat we in 2015 weer deze keuze moeten maken, dus meld u nu aan om vrijwilliger als verkeersregelaar op te treden tijdens de Avondvierdaagse Lelystad.

Tevens zijn we op zoek naar vrijwilligers op het inschrijfbureau tijdens de avondvierdaagse op 26 mei t/m 29 mei. Uw werkzaamheden bestaan uit het inschrijven van wandelaars, stempelen van de stempelkaarten, uitreiken van medailles en meer.

Daarom onze oproep aan u:
Wilt u vrijwillig als verkeersregelaar optreden of diverse werkzaamheden op het inschrijfbureau verrichten tijdens hét wandelevenement van Lelystad?
Neemt u dan snel contact met ons op. U maakt er heel veel wandelaars blij mee.
Als vrijwillige verkeersregelaar moet u 18 jaar of ouder zijn en bereid zijn om een korte E-learning te volgen, waarin wordt uitgelegd wat er van u verwacht wordt als verkeersregelaar?

Locatie inschrijfbureau

De locatie van het inschrijfbureau is bekend. Deze zal dit jaar zijn in het voormalige pand van Weber Schoenmode, Agorahof 30 in Lelystad.

De openingstijden van het inschrijfbureau zullen zijn:

  • Donderdag 21 mei tussen 16.00 uur en 19.00 uur
  • Zaterdag 23 mei tussen 10.00 uur en 14.00 uur
  • Dinsdag 26 mei, vanaf 16.30 uur

Tevens is op deze locatie de organisatie te vinden op alle wandelavonden. U kunt hier terecht met al uw vragen.

Avondvierdaagse 2015

De voorbereidingen voor de 45ste avondvierdaagse Lelystad zijn al weer in volle gang. De data van de avondvierdaagse in 2015 zijn definitief dinsdag 26 mei 2015 tot en met vrijdag 29 mei 2015. Het thema voor dit jaar is: BEROEPEN. De kosten bedragen, net als voorgaande jaren, € 4,00 per medaille inschrijving.

Sinds afgelopen jaar wordt u door de organisatie, tijdens de avondvierdaagse, middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de routes (en eventuele wijzigingen), belangrijke mededelingen, weerberichten en eventuele afgelastingen. Schrijf u daarom in op onze nieuwsbrief.

Nieuw dit jaar is dat er wordt gestart op volgorde van inschrijving. Wie zich als eerste inschrijft, start als eerste. Let op! Uw startnummer wordt pas toegekend na inschrijvingen. Het is dus heel goed mogelijk dat uw startnummer dit jaar anders is dan vorig jaar. Kijk hier voor de starttijden voor dit jaar.

Datum avondvierdaagse 2015

De avondvierdaagse 2014 is nog maar net achter de rug, en we zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor 2015.

Gezien alle drukke agenda’s van de wandelaars en van de scholen en instellingen en om de avondvierdaagse in 2015 net zo’n succes te laten worden als de voorgaande edities hebben we daarom alvast een datum geprikt.

De avondvierdaagse in Lelystad zal gehouden worden van dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015. Mocht deze datum nog wijzigen, dan laten wij het via de site en de nieuwsbrief weten.

 

Mooi weer op de slotdag

In een stralend zonnetje zijn alle lopers vertrokken voor de laatste loopdag van deze 44e avondvierdaagse.

De 5-kilometerlopers ontmoeten de 10-kilometerlopers bij de rustplek op het Atolplaza. Vanaf daar zal onder muzikale begeleiding het laatste stuk richting het Agorahof worden afgelegd.

Alle wandelaars, begeleiders en rolstoelers gefeliciteerd met de mooie prestatie en hopelijk tot volgend jaar bij de 45e editie.

20140523-192225-69745779.jpg

Routes ontvangen via de mail?

Wilt u de dagelijkse route ontvangen via de email? Schrijf dan snel in op onze nieuwsbrief. De avond voor de loopdag ontvangt u de beschrijving met plattegrond in uw mailbox.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan door middel van deze link.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de Lelystadse avondvierdaagse? Eventuele wijzigingen en aanpassingen vooraf ontvangen? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief op deze pagina en wij sturen je de nieuwsbrief toe.