Dag 1. 
Dinsdag 11 juni 2019, 5 kilometer

Vertrek: Agorahof

We verlaten de Agorahof tussen het hotel en ‘The Wizards’ door, richting Big Bazar. We lopen door het centrum en de Stadhuisstraat heen. Aan het eind gaan we RA de Zilverparkkade op welke we uitlopen. Vervolgens LA over het voetpad. We lopen langs het Zilverpark. Bij de stoplichten gaan we RA waar we oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken het fietspad vervolgen. Wij lopen langs “De Hoven” en nemen de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug LA richting SG De Rietlanden. We blijven het fietspad volgen richting Palazzo. We lopen over de Zuidbrug en gaan dan RA naar beneden. Onder het spoor door lopen we over het fietspad langs Warande.

Op de parkeerplaats achter de bushalte en langs het fietspad de mogelijkheid tot rusten.

We volgen het fietspad en slaan de eerste kruising RA. We lopen onder de Larserdreef door. We volgen het schelpenpad langs het basketbalveld, door het park (rolstoelers volgen het voetpad over de Vijfherenlanden à Veluwezoom). Bij de Rijnland oversteken. We volgen weer het schelpenpad door het park. Aan het einde van het schelpenpad steken we over en ga RA het fietspad op, langs Het Bildt. We volgen het fietspad onder het spoor door en gaan daarna LA. We lopen nu op het fietspad langs de Middendreef richting het centrum. We blijven het fietspad volgen tot het casino. Bij de stoplichten gaan we RA en steken we over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en het fietspad vervolgen naar De Promesse. Steek de Promesse over en loop richting de Agorahof.

Dag 1.
Dinsdag 11 juni 2019, 10 kilometer

Vertrek: Agorahof

We vertrekken langs de linkerzijde van het Agora Theater tot aan de Agorabaan.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

De Agorbaan oversteken. Dan LA en direct RA het fietspad volgen tot het Horecapleintje. Bij de splitsing RA en daarna LA het fietspad blijven volgen in de richting van de SGL. Bij de volgende splitsing rechts aanhouden en doorlopen richting de brug over de Houtribdreef. Over de brug RA naar beneden. Fietspad volgen achter het Karveel langs richting Bataviastad. Aan het einde fiets/voetpad RA op, richting de Sluisbrug, over de Houtribweg. De brug oversteken richting Bataviastad. Voor Bataviastad LA.

Mogelijkheid tot rusten op de parkeerplaats van Bataviastad.

Wij volgen de stoep richting rotonde. Bij de rotonde lopen we rechtdoor richting de haven. Bovenaan LA. Bij de woningen lopen we door de Saerdam. Aan het einde LA. We lopen de Oostvaardersbrug over. Overgestoken gaan we LA en volgen we het fietspad door de Galjoen en Jol. Bij de splitsing bij het winkelcentrum gaan we RA. We blijven het fietspad volgen en lopen over de Jolbrug. Na de brug oversteken en rechtdoor lopen, via Gondel 22. Aan het einde RA tot Gondel 14. Hier linksaf richting “Sportpark Schouw”. Bij de kruising oversteken en de weg rechtuit vervolgen tot het spoor. Hier steken we de Stationslaan over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

We lopen onder het spoor door en lopen richting de BCC. Vervolgens via de Promesse naar De Agorahof.