Vertrek: Agorahof

We vertrekken richting De Wissel en slaan bij de “WE” LA richting de Neringpassage. Bij de Neringpassage RA richting Stadhuisplein. Loop om het stadhuisplein heen en sla LA de Stadhuisstraat in. Aan het einde van de straat LA richting “Vomar supermarkt”. Steek de weg over richting de Neringtunnel.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

De weg vervolgen door de tunnel. Steek de weg over en vervolg het fietspad door het park richting de school “De Driemaster” en “De Horizon”. Steeds rechtdoor langs de Beukenhof. Fietspad oversteken en bij de splitsing rechts aanhouden. We lopen dan langs de achterkant van de Rozengaard richting de Oostranddreef. Bij de Oostranddreef de Gelderse Brug oversteken richting “Triade Vitree” (voormalige zuivelboerderij). Langs ‘’Triade Vitree’’ lopen we richting het ATB pad. Aan het eind RA. We volgen het voetpad langs De Vaart. Aan het eind de houten brug oversteken.

Mogelijkheid tot rusten

Vervolg van de route. RA het fietspad op, onder de Oostranddreef door. Rechtdoor blijven lopen tot aan de Griend/winkelcentrum Boswijk. Voor de Albert Heijn LA en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens langs Kamp 32. Blijf het fietspad volgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de brug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs “Het Ravelijn”. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en direct RA richting de Zilverpark kade. Loop via de Stadhuisstraat, het stadhuisplein, richting het “ABC”-gebouw en vervolg via de Neringpassage de weg richting het Agorahof.