Dag 3.
Donderdag 1  juni 2023, 5 kilometer

Vertrek: Agorahof

Loop vanaf de Agorahof richting de Sting. Bij WE LA, bij MS Mode RA. Loop langs de Hema de Stadhuistraat in. Sla LA richting supermarkt de Vomar. Steek de weg over richting de Neringtunnel. De weg vervolgen door de tunnel. Steek de weg over en vervolg het fietspad door het park richting de school “De Driemaster” en “De Horizon”. Sla vervolgens bij de tweede afslag RA het fietspad richting de Boswijk op. Loop dit pad uit en sla bij de eerste huizen gelijk LA de Horst in. Blijf de weg (Horst 37) vervolgen met aan je linkerhand de paardenweide. Loop zoveel mogelijk op het voetpad. 

Mogelijkheid tot rusten 

Loop de kruising met de Beukenweg voorbij. Blijf de weg in de Horst volgen. Sla LA langs Horst 22. Sla LA richting de volkstuinen en sla vervolgens RA het bospad in. Vervolg het bospad. RA bij lantaarnpaal 162 en de weg vervolgen. Aan het einde van de weg rechts en direct weer links. Einde van de weg rechts met de bocht mee. (Horst 10) Steek de blauwe brug (aan de linkerzijde) over en aan het einde van de brug links via de slinger naar beneden. Beneden links aanhouden, de brug onderdoor. Loop langs de school “De Steiger”. Loop rechtdoor op het fietspad langs het water Griend 41. Met de bocht mee naar rechts. Voor de Albert Heijn naar links en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens Kamp 32. Blijf het fietspad vervolgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de brug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs Het Ravelijn. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

 

Let op aanwijzingen verkeersregelaars

 

Na de oversteek LA en direct RA het fietspad vervolgen naar De Promesse. Steek De Promesse over en loop richting de Agorahof.

 

 

     Dag 3.

Vertrek: Agorahof

De Agorahof verlaten richting de Waagpassage. Tussen de Sting en New Yorker naar De Promesse lopen. Het plein oversteken richting het Zilverpark. Langs de Randstad het fietspad richting het Zilverpark oplopen. Aan het einde naar links en na 25 meter de Ziekenhuisweg oversteken. 

Let op aanwijzingen verkeersregelaars 

Na het oversteken het fietspad vervolgen. Wij lopen langs “De Hoven” en nemen de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug LA richting SG De Rietlanden. We blijven het fietspad volgen richting Palazzo. We lopen over de Zuidbrug en gaan dan RA naar beneden. Onder het spoor door lopen we over het fietspad langs de Warande. Bij de rotonde steken we over. 

Let op aanwijzingen verkeersregelaars 

En lopen rechtdoor de Zonnedauwlaan af  Let op aanwijzingen verkeersregelaars bij het oversteken. We vervolgen de route gaan richting de rotonde Laserdreef/Westendreef We lopen de tunnel onder de rotonde door en vervolgen het fietspad richting de inrit Woonhavenpad. 

Mogelijkheid tot rusten grasveld Woonhavenpad. 

De weg vervolgen over het fietspad richting Noordersluis slaan LA  Bij het tankstation aangekomen steken we de Zuiveringweg over en gaan direct RA. We volgen het fietspad langs de Schoepenweg. Aan het einde gaan we RA en lopen we over de Drietandbrug. Na de brug RA en langs fietspad Tjalk 38 lopen. Bij de splitsing van de fietspaden LA, houten brug over en fietspad vervolgen door de Botter. Richting de Schouwbrug. Onder aan de brug eerste straat RA, voetpad volgen voor woonzorgcentrum Hanzeborg langs. Stationslaan oversteken bij de stoplichten. 

Let op aanwijzingen verkeersregelaars 

Linksaf het fietspad vervolgen , spoor onderdoor lopen en stationsweg oversteken. Na oversteek RA fietspad voor Scapino vervolgen. Bij BCC LA richting Promese en doorlopen naar het Agorahof.