Dag 3.
Donderdag 13 juni 2019, 5 kilometer

Vertrek: Agorahof

Loop vanaf de Agorahof richting de Promesse. Bij WE LA, bij C&A RA. Loop langs de Hema outlet de Stadhuistraat in. Sla LA richting supermarkt de Deen. Steek de weg over richting de Neringtunnel. De weg vervolgen door de tunnel. Steek de wijkweg over en vervolg het fietspad door het park richting de school “De Driemaster” en “De Horizon”. Sla vervolgens bij de tweede afslag RA het fietspad richting de Boswijk op. Loop dit pad uit en sla bij de eerste huizen gelijk LA de Horst in. Blijf de weg (Horst 37) vervolgen met aan je linkerhand de paardenweide. Loop zoveel mogelijk op het voetpad.

Mogelijkheid tot rusten

Loop de kruising met de Beukenweg voorbij. Blijf de weg in de Horst volgen. Sla LA langs Horst 22. Sla LA richting de volkstuinen en sla vervolgens RA het bospad in. Vervolg het bospad. RA bij lantaarnpaal 162 en de weg vervolgen. Aan het einde van de weg rechts en direct weer links. Einde van de weg rechts met de bocht mee. (Horst 10)Steek de blauwe brug (aan de linkerzijde) over en aan het einde van de brug links via de slinger naar beneden. Beneden links aanhouden, de brug onderdoor. Loop langs de school “De Steiger”. Loop rechtdoor op het fietspad langs het water Griend 41. Met de bocht mee naar rechts. Voor de Albert Heijn naar links en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens Kamp 32. Blijf het fietspad vervolgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de brug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs Het Ravelijn. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en direct RA het fietspad vervolgen naar De Promesse. We lopen door De Promesse richting de Agorahof.

Dag 3.
Donderdag 13 juni 2019, 10 kilometer

Vertrek: Agorahof

De Agorahof verlaten door de Promesse. Het Dukaatplein oversteken richting het Zilverpark. Na het Zilverpark aan onze linkerzijde te hebben gepasseerd bij de stoplichten de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken het fietspad vervolgen. Wij lopen langs “De Hoven” en nemen de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug LA richting SG De Rietlanden. We blijven het fietspad volgen richting Palazzo. We lopen over de Zuidbrug en gaan dan RA naar beneden. Onder het spoor door lopen we over het fietspad langs Warande. Bij de rotonde steken we over en lopen langs de huizen aan de Tormentilstraat. Hierna gaan we direct LA en lopen de Welderiklaan op. Aan het eind LA de Moeraskershof op. Aan het eind gaan we RA het fietspad op. We volgen dit fietspad langs het water, richting Kindcentrum Warande.

Mogelijkheid tot rusten op de parkeerplaats van MFA Warande.

We vervolgen de route door de Buizerdweg over te steken, waarna we RA gaan richting industrieterrein Noordersluis. Bij het tankstation aangekomen steken we de Zuiveringweg over en gaan direct RA. We volgen het fietspad langs de Schoepenweg. Aan het einde gaan we RA en lopen we over de Drietandbrug. Het fietspad volgen en langs de school “De Schakel”. Bij de splitsing LA het fietspad vervolgen langs het water. Bij winkelcentrum “De Botter” de weg oversteken en het fietspad op. Bij de brug RA en langs fietspad Tjalk 38 lopen. Bij de splitsing rechtdoor. Volgende splitsing LA. Aan het eind RA richting het spoor. Spoor onderdoor lopen en de Middenweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars! 

Linksaf het fietspad vervolgen richting de Promesse. Langs Bakkerij Bart (LA)naar de Agorahof terug lopen.