Vertrek: Agorahof

We verlaten het Agorahof richting de Promesse. Door de Promesse heen lopen en het Dukaatplein oversteken richting het Zilverpark. Na het Zilverpark aan onze linkerzijde te hebben gepasseerd bij de stoplichten de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken het fietspad vervolgen. Wij lopen langs Het Ravelijn en steken de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug LA richting “SG Porteum”. We blijven het fietspad volgen richting Palazzo. We lopen over de Zuidbrug en gaan dan RA naar beneden. Onder het spoor door lopen we over het fietspad langs Warande. Parallel aan de Larserdreef. Bij de Parnassialaan RA en deze vervolgen tot het einde bij de Ranonkellaan, dan RA. Loop over het fietspad richting het “Winkelcentrum Warande”.

Mogelijkheid tot rusten op de parkeerplaats van de MFA Warande

De weg vervolgen over de Buizerdlaan richting de rotonde Vossengangen en loop eronder door. Volg het fietspad richting Noordersluis en voor het tankstation, de Zuiveringweg oversteken en ga direct RA. We volgen het fietspad langs de Schoepenweg. Aan het einde RA en loop over de Drietandbrug. Het fietspad volgen en langs de school “De Schakel”. Bij de splitsing LA het fietspad vervolgen langs het water. Bij winkelcentrum “De Botter” de weg oversteken, steek het houten bruggetje over en vervolg de weg langs Tjalk 38 en Tjalk 22. Ga vervolgens aan het einde van het fietspad LA richting het Provinciehuis. Loop onder het spoor door en steek de Middenweg over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

LA het fietspad vervolgen richting het Dukaatplein. Steek het Dukaatplein over richting de Promesse en vervolg deze richting het Agorahof.