Vertrek: Agorahof

We verlaten het Agorahof richting de Promesse. Door de Promesse heen lopen en het Dukaatplein oversteken richting het Zilverpark. Na het Zilverpark aan onze linkerzijde te hebben gepasseerd bij de stoplichten de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken, het fietspad vervolgen. Wij lopen langs de Hoven en nemen de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug RA de Tjalkbrug over en daarna het fietspad naar links aanhouden. 2de spoortunnel rechts onderdoor en rechtdoor richting “het Bildt”. Loop over het fietspad, langs het Havendiep. Dan rechtsaf Zwanenwaterbrug oversteken. Bij de splitsing het fietspad links aanhouden.

Mogelijkheid tot rusten op het grasveld.

Schoener 40 oversteken en RA het fietspad op.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

De weg vervolgen langs Schoener 26 en steek de weg over bij Schoener 17.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Vervolg het fietspad en ga RA langs het water. Vervolg dit fietspad helemaal tot Botter 44. Bij winkelcentrum “De Botter” de weg oversteken, steek het houten bruggetje over en vervolg je weg langs Tjalk 38 en Tjalk 22. Ga vervolgens aan het einde van het fietspad LA richting het Provinciehuis. Loop onder het spoor door en steek de Middenweg over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

LA het fietspad vervolgen richting het Dukaatplein. Steek het Dukaatplein over richting de Promesse en vervolg deze richting het Agorahof.