Nog maar 2 maanden en dan is het zover. De avond-4-daagse 2018. Wandelplezier voor iedereen! Dit jaar wordt voor de 48ste keer de avond-4-daagse in Lelystad gelopen, van 22 mei 2018 tot en met de feestelijke intocht op 25 mei 2018.

U kunt zich online inschrijven via deze website. Na de online inschrijving ontvangt u een bevestigingse-mail. Bewaar deze goed, want deze heeft u weer nodig om voor de avondvierdaagse uw stempelkaart op te halen en na de avondvierdaagse uw medaille.

Het inschrijfbureau bevindt zich dit jaar weer in een leegstaand winkelpand rond de Agorahof.

De laatste wandeldag wordt er eerst gelopen tot aan de Atol Plaza. Vanaf daar zal om 19.30 uur het startsein voor de feestelijke intocht gegeven worden. Voor een leuke verassing is er bij de start, op de laatste wandeldag, een jury die de keus maakt voor de groep en individuele wandelaar die het leukste, origineelste of grappigste verkleed is! Er worden dus prijzen aan groepen en individuele wandelaars uitgereikt. Dit jaar hebben we er weer voor gekozen om weer een thema te bedenken. Het thema dit jaar is “Kleur”. En thema waar u alle kanten mee op kunt. Wij hopen op een vrolijke kleurrijke intocht.

Afbeeldingsresultaat voor kleuren

De prijzen welke te winnen zijn:
1ste prijs groepen: Zwemkaartjes aangeboden door Sportbedrijf Lelystad.
1ste prijs individuele lopers: Een doe mee pakket voor de KinderMudRun aangeboden door KinderMudRun Lelystad.

De routes zijn inmiddels bekend en de voorlopige versies zijn binnenkort op de website te raadplegen. Op onze website vindt u het laatste nieuws. Ook vindt u daar de informatie voor aanmelding van de nieuwsbrief. U ontvangt dan digitaal de laatste informatie, ook tijdens de vierdaagse zelf.