Vertrek: Agorahof

We vertrekken richting De Wissel en slaan bij de “WE” LA richting de Neringpassage. Bij de Neringpassage RA richting Stadhuisplein. Loop om het stadhuisplein heen en sla LA de Stadhuisstraat in. Aan het einde van de straat LA richting “Vomar supermarkt”. Steek de weg over richting de Neringtunnel.

Let op aanwijzingen van de verkeersregelaars!

De weg vervolgen door de tunnel. Steek de weg over en vervolg het fietspad door het park richting de school “De Driemaster” en “De Horizon”. Sla vervolgens bij de tweede afslag RA het fietspad richting de Boswijk op. Loop dit pad uit en sla bij de eerste huizen gelijk LA de Horst in. Blijf de weg (Horst 37) vervolgen met aan je linkerhand de paardenweide. Loop zoveel mogelijk op het voetpad.

 

Mogelijkheid tot rusten

Loop de kruising met de Beukenweg voorbij. Blijf de weg in de Horst volgen. Sla LA langs Horst 22. Sla LA richting de volkstuinen en sla vervolgens RA het bospad in. Vervolg het bospad. RA bij lantaarnpaal 162 en de weg vervolgen. Aan het einde van de weg rechts en direct weer links. Einde van de weg rechts met de bocht mee. (Horst 10) Steek de blauwe brug (aan de linkerzijde) over en aan het einde van de brug links via de slinger naar beneden. Beneden links aanhouden, de brug onderdoor. Loop langs de school “De Steiger”. Loop rechtdoor op het fietspad langs het water Griend 41. Met de bocht mee naar rechts. Voor de Albert Heijn naar links en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens Kamp 32. Blijf het fietspad vervolgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de Grietenijbrug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs Het Ravelijn. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

 

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en direct RA richting de Zilverpark kade. Loop via de Stadhuisstraat, het stadhuisplein, richting het “ABC”-gebouw en vervolg via de Neringpassage de weg richting het Agorahof.