Dag 1.

Dinsdag 22 mei 2018, 5 kilometer

Vertrek: Agorahof

De Agorahof verlaten door richting The Sting te lopen. RA bij Douglas. LA bij BCC. T.h.v. de ING Bank gaan we RA en lopen we onder het spoordoor. We gaan RA en bij de verkeerslichten LA.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

We lopen aan de rechter kant van de Koningsbergenstraat, langs Woonzorgcentrum Hanzeborg. We steken de Rockstockstraat over en gaan na het blok huizen RA het fietspad op richting de kerk “De Hoeksteen”. Bij de kerk het fietspad vervolgen over de Rigastraat. Bij de school “De Kring” LA langs de dierenweide. Het fietspad vervolgen tot de kruising. Hier gaan we RA over de brug richting de Kempenaar. We volgen het fietspad welke overgaat in kempenaar 04. We steken de wijkweg over een gaan LA. Gelijk weer RA voor de snackbar langs. We lopen over Kempenaarbrug en volgen het fietspad door de Karveel. Aan het einde van de woonwijk gaan we RA achter Karveel 43 langs. We blijven het fietspad achter de Karveel volgen en gaan bij de Y-splitsing RA. Vervolgens LA onder het spoor door.

Mogelijkheid tot rusten op het gras langs het spoor of op de parkeerplaatsen op het Kofschip.

We vervolgen de route door langs de SGL te lopen en de Kofschipbrug over te lopen. We volgen het fietspad langs de Veste en de Schans. Bij de Stelling gaan we RA over het horecapleintje en lopen door richting het centrum. De Agorabaan steken we over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

We lopen langs het Agora theater naar de Agorahof.


 

Dag 1.
Dinsdag 22 mei 2018, 10 kilometer

Vertrek: Agorahof

De Agorahof verlaten richting de Waagpassage. Tussen de Sting en New Yorker naar De Promesse lopen. Het plein oversteken richting het Zilverpark. Langs de Randstad het fietspad richting het Zilverpark oplopen. Aan het einde naar links en na 25 meter de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken het fietspad vervolgen. Wij lopen langs “De Hoven” en nemen de Grietenijbrug over de Gordiaandreef. Over de brug LA richting SG De Rietlanden. We blijven het fietspad volgen richting Parlazzo. We lopen over de Zuidbrug en gaan dan RA naar beneden. Onder het spoor door lopen we over het fietspad langs Waranda. Bij de rotonde steken we over en lopen langs de huizen aan de Tormentilstraat. Hierna gaan we direct LA en lopen de Welderiklaan op. Aan het eind LA de Moeraskershof op. Aan het eind gaan we RA het fietspad op. We volgen dit fietspad langs het water, richting Kindcentrum Waranda.

Mogelijkheid tot rusten op de parkeerplaats van Kindcentrum Waranda.

We vervolgen de route door de Buizerdweg over te steken, waarna we RA gaan richting de voormalige school Tjotter-Buiten. De weg vervolgen over het fietspad richting Noordersluis. Bij het tankstation aangekomen steken we de Zuiveringweg over en gaan direct RA. We volgen het fietspad langs de Schoepenweg. Aan het einde gaan we RA en lopen we over de Drietandbrug. Het fietspad volgen en langs de school “De Schakel”. Bij de splitsing LA het fietspad vervolgen langs het water. Bij winkelcentrum “De Botter” de weg oversteken en het fietspad op. Bij de brug RA en langs fietspad Tjalk 38 lopen. Bij de splitsing rechtdoor. Volgende splitsing LA. Aan het eind RA richting het spoor. Spoor onderdoor lopen en de Middenweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Linksaf het fietspad vervolgen richting de Promesse. Langs Bakkerij Bart (LA)naar de Agorahof terug lopen.