Dag 3.
Donderdag 24 mei 2018, 5 kilometer

Vertrek: Agorahof

Loop vanaf de Agorahof richting de Sting. Bij WE LA, bij MS Mode RA. Loop langs de Hema de Stadhuistraat in. Sla LA richting supermarkt de Deen. Steek de weg over richting de Neringtunnel. De weg vervolgen door de tunnel. Steek de wijkweg over en vervolg het fietspad door het park richting de school “De Driemaster” en “De Horizon”. Sla vervolgens bij de tweede afslag RA het fietspad richting de Boswijk op. Loop dit pad uit en sla bij de eerste huizen gelijk LA de Horst in. Blijf de weg (Horst 37) vervolgen met aan je linkerhand de paardenweide. Loop zoveel mogelijk op het voetpad.

Mogelijkheid tot rusten

Loop de kruising met de Beukenweg voorbij. Blijf de weg in de Horst volgen. Sla LA langs Horst 22. Sla LA richting de volkstuinen en sla vervolgens RA het bospad in. Vervolg het bospad. RA bij lantaarnpaal 162 en de weg vervolgen. Aan het einde van de weg rechts en direct weer links. Einde van de weg rechts met de bocht mee. (Horst 10)Steek de blauwe brug (aan de linkerzijde) over en aan het einde van de brug links via de slinger naar beneden. Beneden links aanhouden, de brug onderdoor. Loop langs de school “De Steiger”. Loop rechtdoor op het fietspad langs het water Griend 41. Met de bocht mee naar rechts. Voor de Albert Heijn naar links en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens Kamp 32. Blijf het fietspad vervolgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de brug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs Het Ravelijn. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en direct RA het fietspad vervolgen naar De Promesse. Steek De Promesse over en loop richting de Agorahof.


 

Dag 3.
Donderdag 24 mei 2018, 10 kilometer

Vertrek: Agorahof

We verlaten De Agorahof tussen het Hotel en het Agora Theater door. LA, dan na 50 meter RA de Agoraweg oversteken en rechtdoor het fietspad op. Langs de scholengemeenschap “de Arcus” en aangekomen bij de rotonde RA het fietspad volgen. Bij de 2de oversteek linksaf.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na het oversteken RA en direct links het bruggetje over. Daarna RA het fietspad volgen langs het voormalig pannenkoekenhuis “Dubbel Op”. Bij de splitsing van de fietspaden LA langs het Wold 15. Het fietspad vervolgen langs de scholen. Steeds rechtdoor langs de Beukenhof. Fietspad oversteken en bij de splitsing rechts aanhouden. We lopen dan langs de achterkant van de Rozengaard richting de Oostranddreef. Bij de Oostrandreef de Gelderse Brug oversteken richting “Triade” (voormalige zuivelboerderij). Langs Triade lopen we richting het ATB pad. Aan het eind RA. We volgen het voetpad langs De Vaart. Aan het eind de houten brug oversteken.

Mogelijkheid tot rusten in het gras.

Vervolg van de route. RA het fietspad op, onder de Oostrandreef door. Rechtdoor blijven lopen tot aan de Griend/winkelcentrum Boswijk. Voor de Albert Heijn LA en steek de parkeerplaats over. Passeer het gezondheidscentrum aan de rechterhand. Houd rechts aan en ga over het fietspad langs Griend 20, vervolgens langs Kamp 32. Blijf het fietspad volgen. Steek de Politiebrug over en vervolg het fietspad. Voor de Grietenij het fietspad RA de brug op. Steek de brug over richting het ziekenhuis. Loop langs Het Ravelijn. Ter hoogte van de skatebaan de Ziekenhuisweg oversteken.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

Na de oversteek LA en direct RA het fietspad vervolgen naar De Promesse. Steek De Promesse over en loop richting de Agorahof.