Vertrek: Agorahof

We vertrekken langs de linkerzijde van het Agora Theater tot aan de Agorabaan. Steek de Agorabaan over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

RA het fietspad volgen tot “De Kubus”. Bij T-splitsing LA en daarna weer RA het fietspad volgen langs de Meent. Volg het fietspad, bij de volgende splitsing rechts aanhouden en doorlopen richting de Kofschipbrug over de Houtribdreef. Over de brug RA naar beneden. Fietspad volgen achter het Karveel langs richting Bataviastad.

Aan het einde fiets/voetpad RA richting de Sluisbrug, over de Houtribweg. De brug oversteken richting Bataviastad. Voor Bataviastad LA.

Mogelijkheid tot rusten op de parkeerplaats van Bataviastad.

Wij volgen de stoep richting rotonde. Bij de rotonde rechtdoor richting de haven. Bovenaan LA. Bij de woningen lopen we door de Saerdam. Aan het einde LA de Oostvaardersbrug over.

Overgestoken, gaan we LA en volg het fietspad door de Galjoen en Jol. Bij de splitsing, bij het winkelcentrum, gaan we RA. Blijf het fietspad volgen en loop over de Jolbrug. Na de brug oversteken en rechtdoor lopen, via Gondel 22. Aan het einde RA tot Gondel 14. Hier LA richting “Sportpark Schouw”. Bij de kruising oversteken en de weg rechtuit vervolgen tot het spoor. Hier steken we de Stationslaan over.

Let op aanwijzingen verkeersregelaars!

We lopen onder het spoor door en bij de Stationsweg LA langs de Waaggarage richting het Agorahof.